Tips og tricks til affiliate marketing

Vi deler ud med gode råd, til at du kan komme nemt i gang med affiliate marketing

Yoast er et must på din Wordpress side

Yoast er et must på din Wordpress side

For at komme op i søgelisten på Google, er Yoast det første plugin vi anbefaler at installere på din Wordpress side

Nordic Affiliate understøtter nu Adtraction

Nordic Affiliate understøtter nu Adtraction

Med Nordic Affiliate som plugin kan du nu tilføje feeds fra både Partner Ads og Adtraction

Fordele ved produktsider til affiliate marketing

Fordele ved produktsider til affiliate marketing

Der er store fordele ved at oprette produktsider som affiliate marketing strategi. Læs her hvilke.

Vores anbefaling af Webhotel til Wordpress

Vores anbefaling af Webhotel til Wordpress

For at have en Wordpress side og komme i gang med affiliate marketing og Nordic Affiliate, skal du have et sted at have din hjemmeside hostet. Det kan variere meget i pris, support, kvalitet mm. blandt de forskellige udbydere. Når det gælder en hjemmeside dedikeret til affiliate marketing via Wordpress, anbefaler vi Simply.com Årsagen til at vi anbefaler Simply.com til lige netop affiliate marketing websites, er at de har den billigste pris for det første år. Det er noget der er værd at overveje i sit valg. Det tager typisk omkring 3 måneder før Google egentligt har opfanget dig i en vis mængde. Og hvad fordelen så er med at Simply er billigst for det første år er, at du kan vurdere om du har ramt en god niche, og måske allerede har tjent Webhotellet hjem til både året der gik og det kommende år. Hvis du efter 1 år stadig ikke har tjent en krone eller måske kun har haft 1-2 salg, kan du tage stilling til om du vil prøve en anden niche eller om det er værd at forlænge. På den måde holder du omkostningerne lavest med Simply - hvor der ikke skal mange salg til før det første år er betalt hjem. Og så har de samtidig 1-click af Wordpress, som gør det nemt for dig at komme i gang.

Google Search Console

Google Search Console

Google Search Console (GSC) er essentiel, hvis du vil opleve succes med affiliate marketing via hjemmesider. Google Search Console er som navnet fortæller, udviklet af Google. Herinde kan du tilføje de hjemmesider du ejer. Meningen med det er, at du kan se, hvornår din hjemmeside kommer frem på Google, ud fra hvad folk har søgt på. Du kan på den måde se, hvor mange gange din hjemmeside er kommet frem og på hvilken gennemsnitlig placering, siden har haft på Google. Lad os sige at du har en side med vin koblet op på GSC. Du vil nu kunne se, at der er søgt på 'sød hvidvin' 22 gange i går. Her kaldes 'sød hvidvin' for en eksponering. Klikker du på eksponeringen, kan du se hvilken underside, der kommer frem på Google, når en Google besøgende søger på denne eksponering. På Google Search Console kan du også se en graf over, hvor mange gange din side har eksponeret samt hvor mange kliks den har modtaget, over valgte tidsrum. Som udgangspunkt måler den ud fra seneste 3 måneder. På den måde, kan du arbejde ud fra hvilke eksponeringer du skal lægge kraft i. For at koble det op på din hjemmeside, skal du først oprette dig en Google konto. Herefter tilføjer du din side, hvor du vil modtage en unik nøgle fra GSC. Den nøgle, skal du oprette som en TXT fil på dit webhotel. Når du har tilføjet den på dit webhotel, skal du blot bekræfte det på GSC og din side skulle nu være tilføjet. Der kan gå nogle dage, før du begynder at se data herinde. Hold jævnligt øje.

Kom i gang på Partner Ads

Kom i gang på Partner Ads

Med Nordic Affiliate installeret som plugin på dit Wordpress site, har du mulighed for at oprette produktsider med feeds fra Partner Ads. Partner Ads er Danmarks største portal med mere end 1500 annoncører (butikker) som du kan ansøge og komme i gang med affiliate marketing. Her skal du oprette dig som publisher og udfylde en simpel formular, som tilmelder din hjemmeside. CVR nummer er ikke påkrævet og der er ikke krav til din hjemmeside fra start. Sådan kommer du i gang 1. I menuen på Partner Ads går du til Se programmer. 2. Vælg en kategori du ønsker at se programmer under. Det kunne være Sport & fitness eller Mad & drikke. 3. Vælg hvilke shops du ønsker produkter fra. Nogle kræver ansøgning. 4. Når du er blevet godkendt, kopierer du linket til deres feed og indtaster som Feed i Nordic Affiliate plugin på din Wordpress side. 5. Indtast hvilke kategorier du ønsker produkterne skal placeres under. Har du en Rødvin kategori på din side, indtaster du eksempelvis rødvin som kategori. Når du har udfyldt de sider du ønsker med Nordic Affiliate er du klar til at oprette disse produktsider og du er nu i gang. *Nordic Affiliate understøtter pt kun feeds fra Partner Ads, men der vil snart komme fra flere udbydere.