Nordic Affiliate understøtter nu Adtraction

Nordic Affiliate understøtter nu Adtraction

Vi kan nu melde ud, at man kan tilføje feeds fra Adtraction med Nordic Affiliate plugin på Wordpress. Indtil nu har det nemlig kun været produkter fra Partner Ads, men vi arbejder heftigt på at få så mange udbydere ind som muligt.

Sådan tilføjer du feeds fra Adtraction

Nøjagtig ligesom man gør med Partner Ads, er der lavet et felt til hver feed du ønsker tilføjet under hver kategori du har oprettet.

I sidemenuen på Adtraction går du til "Værktøj" og vælger "Produktfeeds" Vælg annoncøren du ønsker, samt hvilken kanal (din hjemmeside) du har oprettet aftalen med. Når du har valgt disse kan du nu se et preview af produkterne. Vælg fanen "Eksportér XML" Kopier URL til produktfeed.

Det er denne url som er feedet. Dette feed indtaster du nu i Nordic Affiliate plugin. Indtast hvilken kategori du vil filtrere produkterne ud fra.

Opret produktsiderne - og du vil nu se de også bliver oprettet uanset om du bruger feed fra Adtraction eller Partner Ads. Et eksempel på en side der bruger Adtraction er Charterferien, som henter tilbud og produkter fra blandt andet Primo Tours og AarhusCharter på Adtraction.

Vi arbejder fortsat på flere affiliate udbydere til Nordic Affiliate.